A zöldségeket csíkokra reszeljük.

A felvágott hagymát bő olajon üvegesre pirítjuk majd a többi zöldséget is beleöntjük a serpenyőbe. Fontos, hogy ezt egy magas falú serpenyőben tegyük, mert később a tésztának (ez lehet spagetti is) is bele kell férnie. Pár perc kevergetés után fokhagymát és ízlés szerint zöldborsót rakunk bele.

A zöldségkeverék elkészítését kis tűzön folytatjuk, közben vizet forralunk és megfőzzük a tésztát.

Ha ez kész, a tésztát beleöntjük a zöldségkeverékbe és összeforgatjuk. Ezután kerül ételünkbe a szójaszósz. Ezzel óvatosan bánjunk, hiszen mindenkinek más az ízlése így kóstolás alapján adagoljuk a szószt. Ha kevesebbet raktunk, főzés után is nyugodtan önthetünk még ételünkbe, nem érezhető rajta az után fűszerezés. Ha a tésztát kellően átforgattuk, levesszük a tűzről és melegen tálaljuk.
Nincs hozzászólás. Légy te az első!
Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz.