Egy pörkölt alapot készítünk. Hagyma és nekem chorizo kolbászom volt de remek a szalonna is. Pici olaj vagy zsír.

Én csirkemellet használtam de remek más hús is. Fűszerek : piros paprika, vegeta, szárított petrezselyem, knorr leves kocka 2 db, kicsi víz.

Feldaraboljuk a fejes káposztát, édes torzsa nélkül.

Amíg puhul a husi a káposztát addig forró vízbe rakjuk és a szarvacskatésztát is. Pici olaj, só kíséretével.

1 evő kanál ecettel ízesítem. A kifőtt tésztát beleforgatom. Már most nagyon finom. Amikor nem forr, bele teszem a tejfölt, a sütőben kicsit hagyom pirulni.

Nem kell sokáig sütni. Én rétegeztem Egy sor tejföl, egy sor tészta. Kicsit más étel tavaszi, könnyed mégis laktató Jó étvágyat hozzá

Nincs hozzászólás. Légy te az első!
Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz.