Sertés sült kolbász

Sertés sült kolbász

Recept hozzávalók

25 dkg
Sütnivaló kolbász
1 evőkanál
Mustár
1 evőkanál
Torma
5 dl
Repceolaj

Sertés sült kolbász recept elkészítése

  1. Ez egy egyszerű bolti sütnivaló kolbász, ezért az elkészítése is egyszerű. Az olajat hevítsük fel egy kicsit, helyezzük bele a sütnivaló kolbászt az egyik oldal elkezd sülni míg a másik oldalt a vállával böködjük meg, hogy ne essen szét a kolbász és kisüljön belőle a plusz zsír. Ha aranybarnára megpirult a másik oldal, akkor fordítsuk meg és ezt a folyamatot ott is elvégezzük.
  2. Tálalása: mustárral vagy tormával, majonézzel és kenyérrel tudjuk tálalni.

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 0/5
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%

Összes / új vélemény írása »

Előkészületi idő
3 perc
Elkészítési idő
17 perc
Nehézségi szint
Könnyű
Személyek száma
1 fő
Recept típus
Reggeli

Feltöltve

Nincs hozzászólás. Légy te az első!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz.