Slambuc bográcsban

Slambuc bográcsban

Recept hozzávalók

1 csomag
Szélesmetélt tészta
1 szelet
Császárszalonna
7 db
Burgonya
1 evőkanál
_Só
2 kiskanál
Bors
2 kiskanál
Ételízesítő
1 púpozott kávéskanál
Pirospaprika

Slambuc bográcsban recept elkészítése

  1. A bográcsot felmelegítjük, a szalonnát megpirítjuk majd kivesszük. Utána vizet forralunk és megpuhítjuk benne a krumplit. Mikor már könnyen vágható a krumpli, a tésztát is megfőzzük. Ha ez kész, a megpirított szalonnát visszaborítjuk az ételbe.
  2. Savanyú uborkával fogyasztva pompás bográcsban készített ebéd!

  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 0/5
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%

Összes / új vélemény írása »

Előkészületi idő
30 perc
Elkészítési idő
40 perc
Nehézségi szint
Közepes
Személyek száma
6 fő
Recept típus
Főétel

Feltöltve

Nincs hozzászólás. Légy te az első!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz.